У Житомирі пройшла ранкова зарядка в стилі ZUMBA

25 травня в м. Житомирі пройшла ранкова зарядка в стилі  ZUMBA. Участь у якій взяли студенти нашого факультету та ВНЗ міста, абітурієнти які саме святкували останній дзвоник.
Про рухливе здоров’я житомирян піклуються: Житомирська обласна Колегія Всеукраїнської студентської ради, МГО “Сучасний формат” та Школа юних журналістів. Зарядку провела Олена Ліпанова – тренер з фітнесу та танцювальних напрямків, срібна призерка Кубка Житомирської області з бодібілдингу та фітнес-бікіні, учасниця чемпіонату України.
Оскільки на сьогоднішній день люди перестали звертати увагу на своє власне здоров’я доки не почнуть звертатися до лікаря, забули про прості правила ранкової зарядки та її роль в нашому житті. Молодь міста своїм власним прикладом вирішила показати, як можна з користю для себе весело проводити декілька хвилин на день та отримувати заряд бадьорості та позитиву.
Таким чином окрім учасників флешмобу були задіяні прості перехожі, які з задоволенням приєднувалися до ранкових вправ.
Зарядка пройшла дуже весело та позитивно, всі учасники отримали в подарунок гарний настрій на декілька днів, а організатори досягли поставленої мети – звернули увагу оточуючих на власне здоров’я та нагадали їм про важливість піклування про нього.

1 3 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.