Команда ФІКТ стала одним із переможців ΙΙ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади

15 та 16 квітня 2014 року в Національному гірничому університеті (м.Дніпропетровськ) відбувався ΙΙ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Комп’ютеризовані системи управління та автоматика».

Олімпіада складалася з двох турів: теоретичного та практичного. В теоретичному турі були представлені 3 (три) задачі, які потребували знань з теорії автоматичного управління, оптимальних і адаптивних систем, комп’ютерного моделювання процесів і систем, моделювання об’єктів і систем управління. В практичному турі було запропоноване завдання з розробки людино-машинного інтерфейсу на базі SCADA-системи  zenon 7.0.

В олімпіаді взяли участь команди провідних технічних вищих навчальних закладів України:  Харківського національного університету радіоелектроніки, Національного аерокосмічного університету ім. М.Є.Жуковського «Харківський  авіаційний інститут», Донецького національного технічного університету, Національного гірничого університету (м. Дніпропетровськ), Криворізького національного технічного університету, Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», Сумського державного університету, інших. Також взяв участь у олімпіаді й Житомирський державний технологічний університет.

Команда ЖДТУ складалася з 3 (трьох) студентів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій:

  • Большого Вячеслава – 3-й курс, група СІК-8;
  • Малахова Дмитра – 4-й курс, група СІ-66;
  • Чернеги Тараса -5-й курс, група СІ-65;

керівник – Локтікова Тамара Миколаївна, ст. викладач кафедри КСУ та А.

3 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.