1 вересня першокурсники ФІКТу відвідали захід «Твоя освіта як Start-Up»

HFwBVlkW_no

День знань для студентів ФІКТу пройшов надзвичайно динамічно та продуктивно, адже вони мали чудову можливість взяти участь у заході «Твоя освіта як Start-Up», підготовленому деканатом фаультету разом з компанією «ІСМ Україна» та бізнес-акселератором «GrowthUp». 

Декан ФІКТу Андрій Васильович Морозов привітав першокурсників та розпочав захід вступним словом. Далі Дмитро Антонюк та Артем Сердюк з «ІСМ Україна» виступили зі змістовною та захоплюючою презентацією «Як правильно обрати сферу діяльності», проаналізували сучасну ситуацію на українському ринку праці та окреслили основні шляхи успішного навчання і професійного саморозвитку. Додатковою мотивацією для майбутніх програмістів стали вдало реалізовані студентські проекти «Edumeter» та «Prevolio».
У другій частині заходу Ігор Стефурак з «GrowthUp» розповів студентам про стартапи, причини «загибелі» 99.7% стартапів протягом перших 6 місяців, відмінності між стартапером та підприємцем та пояснив різницю між цінністю та вартістю ідеї.
У ході заходу студенти мали можливість задати виступаючим усі питання, що їх цікавили, та отримати відповіді. Безперечно, даний захід справив гарне враження на першокурсників, запевнив у перспективності обраної сфери діяльності та розкрив можливості подальшого професійного зростання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.