Екскурсія на підприємство ЕКТА

29 і 30 березня 2016 р. на факультеті інформаційно-комп’ютерних технологій відбулися дуже цікаві екскурсії до підприємства ЕКТА. Спочатку підприємство відвідали викладачі, а наступного дня – студенти груп КІ-1 та СІК-10 відповідно 1-го та 3-го курсів денної форми навчання ФІКТ. Ці події справили враження на всіх учасників.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Коротко про підприємство ЕКТА.

Група компаній ЕКТА заснована в 1992 році й входить до п’ятірки провідних європейських компаній-виробників LED продукції: екранів, табло та знаків – зокрема, дорожніх змінної інформації, світильників – зокрема, для освітлення вулиць і доріг.

ЕКТА є постійним технічним партнером телевізійних проектів «Х-фактор», «Україна має талант», «Голос країни», прес-конференцій перших осіб країни, масових концертних заходів.

Так, компанією ЕКТА до святкування 20-річчя Дня незалежності України в Києві на Майдані було розташовано більш ніж 800 м² світлодіодних екранів, що стало абсолютним рекордом для України.

Інженерний досвід компанії ЕКТА нараховує більше 20 років досліджень і конструкторських розробок.

Сучасність і високий рівень технічних рішень, що покладені в основу побудови продукції забезпечують інженерно-технічні працівники підприємства ЕКТА, частина з яких є випускниками нашого факультету зі спеціальностей «Комп’ютеризовані системи управління та автоматика», «Програмне забезпечення систем». Поповнення рядів інженерів підприємства ЕКТА фахівцями, яких готує ФІКТ, відбувається досить часто.

IMG_5533

У цьому році планується підписання договору співпраці між ЖДТУ та ЕКТА.

Договір передбачатиме проходження студентами ФІКТ різних видів практики на підприємстві ЕКТА; навчання, а саме – проведення лабораторних і практичних занять з відповідних дисциплін на діючому обладнанні ЕКТА; виконання курсових і дипломних проектів по завданням, сформульованим випускаючими кафедрами факультету спільно з підприємством; проведення інших спільних заходів – семінарів, конференцій; як висновок – підготовку фахівців на роботу на підприємстві ЕКТА.

IMG_5474

IMG_5431

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.