Візит студентів ФІКТ до дитячого будинку в с. Гришківці

ФІКТ на порозі Нового року (27 грудня) здійснив поїздку до підшефного дитбудинку в с. Гришківці Бердичівського району.

На факультеті приділяється велика увага підшефному дитячому будинку. Поїздки студентів, викладачів та співробітників до обездолених дітей, які часто мають статус сиріт за живих батьків і серйозні вади розвитку й здоров’я, є регулярними. Остання поїздка була приурочена до свята святого Миколая – захисника всіх дітей, а також прийдешніх Новорічного та Різдвяного свят.

Заздалегідь студентами, викладачами та співробітниками факультету були здійснені добровільні пожертви на придбання подарунків, а також зібрані іграшки для передачі на підтримання дітей.

Цього разу діти отримали омріяні дитячі мольберти (див. нижче), настільні ігри, а найменші мешканці дитбудинку, дошкільнята (а їх шістнадцятеро), ще й індивідуальні подаруночки – солодощі, фрукти, мильні бульбашки та набори для ліплення. Приємно й корисно!

Студенти-активісти – Кривошей Данило (гр.АТ-23, 3к.), Ратнер Давід (гр.АТ-26, 1к.), Ткачук Даниїла (гр.АТ-26, 1к.), Денисюк Максим (гр.ТР-13 1к.), Співак Михаїл (гр.ТР-13, 1к.), Корольова Єлизавета (гр.ТР-13, 1к.), Меньшикова Іванна (гр.ТР-12, 2к.), Раздобудова Валерія (гр.ПІ-54, 2к.) – підготували яскраве пізнавальне дійство, з цікавими конкурсами. Їх виступ викликав жвавий інтерес, справжній захват у всіх присутніх у актовій залі дітей.

Значну допомогу на проведення заходу надав магазин іграшок, канцтоварів та товарів для творчості CUBI, керівником якого на сьогодні є випускник факультету 2007 року Голомах Олександр. Велика подяка!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.