Перемога студента факультету ІКТ Кульчицького Олександра у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

 

27 березня 2019 року у Хмельницькому національному університеті (м. Хмельницький) відбувся заключний етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Комп’ютерна інженерія».

До участі у II турі цього конкурсу було подано 41 студентську наукову роботу з 20 технічних закладів вищої освіти України. З них відібрано 8 найкращих студентських наукових робіт, серед яких і робота студента 1 року навчання освітнього ступеня «магістр», групи ІСТ-2м факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Житомирського державного технологічного університету Кульчицького Олександра на тему: «Система автоматичного конфігурування телемеханічних засобів» під шифром «Конфігуратор».

За призові місця боролися студенти зі Львова, Тернополя, Харкова, Хмельницького, Одеси, Запоріжжя, Сум. За результатами захистів наукових робіт на науково-практичній конференції Кульчицький Олександр посів почесне 2-е місце.

Вітаємо Кульчицького Олександра та його наукового керівника – старшого викладача кафедри інженерії програмного забезпечення Локтікову Тамару Миколаївну з перемогою. Бажаємо подальших наукових звершень та перемог!

Знай наших!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.