ДНІ ЄВРОПИ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІКТ

15 травня на факультеті ІКТ проходили заходи із відзначення Дня Європи в Житомирському державному технологічному університеті.

В Україні цей день став символом початку нового, вільного та успішного шляху, співпраці між суверенними націями, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах миру, солідарності, демократії, добробуту людей і верховенства права.

ЖДТУ долучився до відзначення цієї події, оскільки наші студенти прагнуть європейського рівня життя, цінностей і стандартів у різних сферах людської діяльності, зокрема в освіті.

На факультеті ІКТ були проведені зустрічі студентів із директором ІТ-компанії ISM Україна, доцентом кафедри інженерії програмного забезпечення, кандидатом педагогічних наук Антонюком Д.С., а також докторантом кафедри екологія, доцентом, кандидатом технічних наук Кальчуком С.В. та студенткою 3-го курсу факультету обліку та фінансів Черниш Вікторією, які розповіли про навчання у закордонних закладах вищої освіти, програми стажування, поділились власним досвідом та  враженнями від перебування та навчання у таких освітніх установах.

Щиро дякуємо нашим гостям за цікаву та пізнавальну бесіду!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.