Новини від мережної академії Cisco Житомирської політехніки – маємо інструкторів з курсу «CCNA Security»

   У кінці червня 2019 року інструктори мережної академії Cisco Державного університету «Житомирська політехніка» завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Єфіменко Андрій Анатолійович, асистенти кафедри комп’ютерної інженерії та кібербезпеки Байлюк Єлизавета Максимівна та Покотило Олександра Андріївна завершили підготовку, успішно здали кваліфікаційні теоретичний і практичний іспити та отримали акредитацію з професійного курсу з мережної безпеки «CCNA Security».

 

  Навчання за цим курсом здійснювалося протягом шести місяців на базі Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя у межах гранту, отриманого від  Silicon Valley Community Foundation (США). Забезпечувала навчальний процес та приймання іспитів одна із провідних українських тренерок-інтрукторок Панферова Яна Володимирівна (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка»).

 

  Акредитація інструкторів за курсом «CCNA Security» набагато покращує можливості професійної підготовки студентів спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» та 125 «Кібербезпека» при вивченні тем дисциплін, пов’язаних з забезпеченням мережної безпеки. Зокрема, при вивченні тем застосування міжмережних екранів, систем виявлення і попередження вторгнень, віртуальних приватних мереж, засобів захисту мережних комутаторів та маршрутизаторів.

  Щиро вітаємо Андрія Анатолійовича Єфіменка, Єлизавету Максимівну Байлюк та Олександру Андріївну Покотило з черговою подоланою сходинкою професійного розвитку!!!

   Дякуємо за результативну співпрацю колегам по спільноті інструкторів Cisco в Україні Панферовій Яні Володимирівні (НТУ «Дніпровська політехніка») та Марценку Сергію Володимировичу (ТНТУ імені Івана Пулюя)!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.