ІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція “Комп’ютерні технології: інновації, проблеми, рішення”

14-15 листопада 2019 року у Державному університеті «Житомирська політехніка» на базі факультету інформаційно-комп’ютерних технологій проходить ІІ Всеукраїнська науково-технічна конференція “Комп’ютерні технології: інновації, проблеми, рішення”.

До проведення конференції долучились Інститут модернізації змісту освіти, Національний технічний університет України “Київський політехнічний інститут” ім. І. Сікорського, Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Вінницький національний технічний університет, Житомирський державний університет ім. Івана Франка, Житомирський військовий інститут імені С.П. Корольова, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Тернопільський національний економічний університет, Харківський національний університет радіоелектроніки, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Національний університет біоресурсів та природокористування України.

На відкритті конференції з урочистою промовою виступила перший проректор Державного університету “Житомирська політехніка” О. В. Олійник, привітавши учасників конференції, побажав їм успіхів у подальшій науковій роботі та приємних вражень від проведеної конференції. З привітальним словом до учасників конференції звернулась декан факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Н. М. Лобанчикова.

Цього року участь у конференції взяли науковці з 10 міст України. В загальному на конференцію було подано більше 70 тез доповідей та зареєстровано 125 учасників, які розглянули проблеми математичного моделювання, розробки програмного забезпечення, цифрової обробки сигналів в автоматизованих та інформаційно-вимірювальних системах, у галузях комп’ютерної інженерії та кібербезпеки, комп’ютерно-інтегрованих технологій та приладобудуванні, інформаційних технологій в телекомунікаціях та медицині, інформаційно-комунікаційних технологіях в освіті. У ході проведення конференції було обговорено та визначено перспективи подальших досліджень, знайдено шляхи вирішення поставлених задач у зазначених галузях.

Зі збірником тез можна буде ознайомитись на сайті Державного університету «Житомирська політехніка» https://ztu.edu.ua у розділі “Наукова діяльність / Конференції”.

Організаційний комітет конференції висловлює щиру вдячність запрошеним гостям та учасникам за виявлений інтерес та активну наукову працю, бажає успіхів та подальших професійних звершень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.