Сумуємо з приводу смерті Миколи Федоровича Єфремова

З почуттям глибокої скорботи ми сприйняли звістку про смерть Миколи Федоровича Єфремова, кандидата технічних наук, доцента кафедри інженерії програмного забезпечення факультету  інформаційно-комп’ютерних технологій Державного університету «Житомирська політехніка».

З ім’ям Єфремова М.Ф. пов’язаний початок підготовки програмістів у Житомирській політехніці. На кафедрі інженерії програмного забезпечення Микола Федорович займався вивченням таких питань, як штучний інтелект та штучний розум, автоматизовані системи управління, системи управління базами даних,  розподілені та паралельні системи, архітектура та проектування програмного забезпечення тощо.

Вченим опубліковано понад 100 наукових праць.

З життя пішов добропорядний, чуйний чоловік, батько та дідусь. За багато років роботи у Державному університеті «Житомирська політехніка» він завжди відзначався високим професіоналізмом, компетентністю, надихав колег власними ідеями щодо наукових досліджень. Світла пам’ять про видатного науковця, наставника, доброго колегу і друга назавжди залишиться в наших серцях.

Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати. Вічна пам’ять

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.