Завершення дистанційного курсу “Хмарні сервіси відкритої науки для освітян”

22 травня 2020 року завершилось проведення дистанційного курсу “Хмарні сервіси відкритої науки для освітян”, що були продовженням курсу “Хмарні технології у дистанційному навчанні в умовах карантину”. Курс проходив з 18 травня 2020 року по 22 травня 2020 року.

Програма курсу передбачала вивчення таких тем.

Статистику учасників представлено в таблиці та візуалізовано на рисунках у вигляді діаграм.

Всього зареєстрованих 921
Підключились на курс 774
Успішно завершили курс 643

За весь період проведення курсів було залучено:

  • наукові співробітники                   1
  • учні та студенти                           2
  • управлінці інших закладів            3
  • працівники упр. освіти                 7
  • вихователі ДНЗ                           10
  • ін.працівник у школі                   29
  • викладачі ЗВО                            58
  • управлінці ЗО                             66
  • викладачі коледжів+ПТУ             72
  • вчителі ЗЗСО                              395

Якщо розглядати статистику учасників з огляду на регіони України, то були представники усіх областей України:

Представники регіонів Житомирської області розподілились наступним чином:

Варто зауважити, що учасниками курсу стали працівники 32 закладів вищої освіти.

Найбільш активними виявились працівники таких ЗВО:

Дякуємо учасникам за приємні відгуки.

Вітаємо учасників із успішним закінченням курсу та отриманням сертифікату про підвищення кваліфікації! Щиро дякуємо усім учасникам, організаторам, викладачу курсів Вакалюк Тетяні Анатоліївні, а також ректору університету за пророблену роботу.

Про доступ до сертифікатів учасників буде повідомлено додатково, а також на сторінці https://ssdet.ztu.edu.ua/sert-osv-pr/.

 

2 Comments

  1. Добрий день. Скажіть, будь ласка, а перша частина куосів спотворюватися буде?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.