Науково-педагогічні працівники Житомирської політехніки взяли участь у Міжнародних конференціях ICHTML 2020 та ICon-MaSTEd 2020

15-17 жовтня 2020 р.  на базі Криворізького державного педагогічного університету пройшли Міжнародні конференції з історії, теорії та методики навчання ICHTML 2020 та з математики, науки та технологій.

Міжнародна конференція з історії, теорії та методики навчання ICHTML 2020 охоплює міждисциплінарні дослідження в галузі освіти, навчання та професійної підготовки, а також теорії та підходи, які використовуються в науках про навчання і суміжних з ними.

Міжнародна конференція з математичної, науково-технічної освіти (ICon-MaSTEd) охоплює дослідження з математики, природничо-наукової та технологічної освіти, а також технологічне вдосконалене навчання, включаючи змішане навчання, електронне навчання, мобільне навчання тощо.

Проведення конференцій було об’єднано у зв’язку з карантином і організовано онлайн.

Заходи розпочались з вітального слова ректора Криворізького державного педагогічного університету.

Науково-педагогічні працівники Житомирської політехніки к.т.н., доцент Морозов А.В. та д.п.н., доцент Вакалюк Т.А. були залучені до проведення онлайн секцій.

У конференціях взяли активну участь викладачі Житомирської політехніки, їх дослідження представлені на 5 секціях у 9 наукових доробках. Свої дослідження представили: д.п.н., доц. Т.А.Вакалюк; к.т.н., доц. А.В. Морозов; к.т.н., доц. Н.М.Лобанчикова;  к.т.н., доц. А.Г.Ткачук; к.т.н., доц. І.В.Пулеко; к.т.н., доц. О. О. Добржанський; д.п.н. Л.А.Марцева; к.п.н. В.Д.Головня; к.е.н. О.М. Свінціцька; викладачі П.П. Городиський, О.В.Власенко та А.С. Остапчук.

Взявши участь у роботі двох конференцій, викладачі мали змогу розповісти про власні дослідження та взяти участь в обговоренні цікавих проблем.

Варто відзначити високий професіоналізм організаторів конференції, їх доброзичливе ставлення, що заохочують до подальшої співпраці і наукових звершень!

Щиро дякуємо організаторам за проведення конференцій та можливість особисто долучитись до такого рівня конференцій!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.