17 листопада – Міжнародний день студента

Вітаю всіх, хто прагне до освіти, і вірить в краще майбуття! Бажаю правильно і гідно жити і мрії втілити в життя! Шановні студенти факультету ІКТ! Вітаю вас зі святом – Днем студента! Бажаю міцного здоров’я, оптимізму і віри в краще майбутнє, сил та бажання гарно навчатися, гарних відносин з колегами та викладачами, правильних вчинків та успішної самореалізації в житті!

                                                      Андрій Морозов, проректор з НПР, в.о. зав. кафедри ІПЗ

Дорогі студенти, щиро вітаю Вас зі святом! Студентство – воістину найкращий період життя. Нехай цей день подарує Вам яскраві емоції та відчуття! Бажаю, щоб Ваше життя проходило у колі однодумців, творчих, неординарних, креативних та мудрих людей! Бажаю щодня перемагати лінь, а з кожною «парою» (в сенсі лекцією, практичним заняттям, лабораторною роботою) ставати на крок ближче до мрії! Бажаю гарних пропозицій від роботодавців, гідних зарплат! Нехай у Вашому житті буде багато добрих друзів та безліч можливостей для  створення власного щастя! Особисто кожному хочу побажати розвитку, злетів та успіхів! Хай на Вас чекають великі перспективи та нові, широкі горизонти!!!

                                                           Надія Лобанчикова, декан ФІКТ

Шановні студенти, вітаю Вас зі святом, з Днем студента! Студентство – чудова пора! Радійте життю і колекціонуйте приємні моменти студентських років! Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, наполегливості у навчанні, цілеспрямованості, сміливих ідей, чудового настрою і надійних друзів. Нехай збуваються всі Ваші мрії!  Досягайте успіхів у житті!

                                                                       Ольга Коротун, заст. декана ФІКТ

С этим прекрасным днём – Днём студентов – Хочу поздравить вас, мои друзья. Пусть будет больше радостных моментов, Которые не позабудешь никогда. Учись, студент, изо всех сил старайся! Ведь студенческая пора коротка. И многое за этот срок успеть придётся, Чтобы сбылась твоя мечта!

                                                                    Тамара Локтікова, заст. декана ФІКТ

Шановні студенти, кафедра комп’ютерних наук хоче привітати усіх здобувачів вищої освіти з Міжнародним днем студента! Бажаємо успішної сесії, вдалого захисту курсових та кваліфікаційних робіт і стабільного Інтернету для дистанційного навчання. З нетерпінням чекаємо на Вас в аудиторіях!

                                                                  Інна Сугоняк, зав. кафедри КН

Вітаю з Днем студента, зі святом юних мрій, нових знань, цікавих захоплень і незабутнього студентства. Бажаю, щоб кожен день був сповнений новими прагненнями, креативними ідеями, цікавими подіями, яскравими враженнями і особистими перемогами. Енергії, натхнення, легких знань та ще легших іспитів! Нехай роки студента будуть щасливими, хай вірні знання і невтомний ентузіазм призведуть до престижної професії!!!

                                                               Тетяна Нікітчук, зав. кафедри БІ та Т

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.