Оновлення матеріально-технічної бази факультету ІКТ

Навіть під час карантину і дистанційного навчання факультет інформаційно-комп’ютерних технологій  продовжує оновлювати матеріально-технічну базу своїх лабораторій і готувати для студентів цікаві сюрпризи.

Цього разу ми отримали нове обладнання одразу для декількох лабораторій. Для практичних робіт з дисципліни «Безпровідні мережі», що викладається для студентів спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія», 125 «Кібербезпека» та 172 «Телекомунікації та радіотехніка», а також безпровідні роутери MikroTik hAP ac2, MikroTik RB2011UiAS-2HnD-IN  і точки доступу RouterBOARD cAP-2nD. Вони дозволять студентам опановувати всі тонкощі розгортання і налаштування безпровідних мереж різного рівня складності на якісному і сучасному обладнанні.

Для лабораторних робіт з дисципліни «Архітектура та технології IoT», що викладається для студентів спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія», 125 «Кібербезпека» і 172 «Телекомунікації та радіотехніка» отримали цілу низку цікавого обладнання:

  • одноплатні комп’ютери Raspberry Pi 4 Model B 4GB зі Starter Kit’ами  KS0221 від Keystudio,
  • модулі зв’язку 4G/3G/2G/GSM/GPRS/GNSS,
  • камери денного та нічного бачення RPi IR-CUT з інфрачервоною підсвіткою 5Мп з регульованим фокусом,
  • плати розробника nRF52840 Mini – Bluetooth Development Board,  а також ще більше датчиків, реле, сервоприводів, енкодерів і шілдів для Arduino!

Вся ця чудова електроніка чекає на студентів ФІКТу в лабораторії 107в.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.