Стажування викладачів кафедри комп’ютерних наук

Вітаємо викладів кафедри комп’ютерних наук Граф Марину Сергіївну, Коротун Ольгу Володимирівну та Марчук Галину Вікторівну з успішним проходженням стажуванням для викладачів та вчителів в ІТ-компанії ЕРАМ та ІТ Асоціації України та отриманням сертифікатів!

Стажування проходило з 14 липня 2021 року по 12 серпня 2021 року, сертифікати отримали ті учасники, що вчасно та в повному обсязі виконали всі поставлені завдання.

Програма стажування була розрахована на набуття теоретичних знань та отримання практичних навичок, дозволила вивчити досвід роботи сучасних IT-компанії, що дає можливість краще зрозуміти сьогоднішні реалії ІТ сфери та більш якісно передавати знання студентам. Використовувати приклади, що максимально наближені до практики, точніше передавати отримані знання та навички для побудови та реалізації успішної кар’єри підростаючого покоління в майбутньому.

Учасники програми мали 4 тижні активно насиченої роботи по 4 години на день, ознайомилися та освоїли 32 актуальні теми, мали змогу наживо спілкуватися, задавати проблемні питання з більш ніж з 30-ма експертами-практиками в сфері ІТ-технологій. В результаті, наші викладачі покращили існуючі та набули нових Hard skills, актуальні на сьогоднішній день навички роботи над навчальними та реальними практичними проектами у розподілених командах. Програма не фокусувалась на певній технології, а надала широке розуміння сучасної IT-галузі в цілому. Під час навчання постійно підтримувався жвавий живий діалог курсантів-викладачів з лекторами та колегами. Разом із оглядом прикладних спеціалізацій, таких як Java, DevOps, .Net, QA, Frontend слухачі вивчили основи проектного менеджменту, методологію Scrum, інструменти Git та Jira тощо.

Бажаємо колегам успіхів і подальшого професійного зростання!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.