Житомирська політехніка стала членом освітньої ініціативи від Oracle Corporation – Oracle Academy

Для студентів та викладачів факультету інформаційно-комп’ютерних технологій Державного університету “Житомирська політехніка” віднині доступні навчальні курси, тренінги, віртуальні лабораторії та інші ресурси Oracle Academy.

Участь у програмі Oracle Academy дозволяє освітнім установам та викладачам безкоштовно користуватися ресурсами для комп’ютерного навчання, допомагаючи студентам поглиблювати знання, розвивати навички, реалізовувати інновації у технологічній галузі.

Участь в Oracle Academy є безкоштовною та забезпечує заклади освіти та викладачів доступом до технологій та програмного забезпечення світового рівня, розроблених експертами навчальних планів, матеріалів для викладання та навчання, ресурсів для професійного розвитку, ресурсів Oracle з професійною сертифікацією, а також можливість визнання та заохочення учасників та різноманітність ресурсів для аудиторного використання. Викладачі можуть поділитися багатьма з цих переваг зі студентами, включаючи навчальні ресурси, матеріали для підготовки до сертифікації Oracle Certification, ліцензії на програмне забезпечення, робочі простори Oracle Application Express (APEX) та програму Oracle Academy Cloud Program для розвитку та навчання на практиці та багато іншого.

Доступними є курси за напрямками Cloud Technologies, Data Science, Software Development (Java), Databases development тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.