Профорієнтаційна зустріч представників ФІКТ та Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму

Сьогодні, 17 лютого, відбулося жваве спілкування викладачів кафедр ФІКТ зі студентами Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму спеціальностей 123 “Комп’ютерна інженерія” та 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка”.  Обговорювались та демонструвались сторінки всіх факультетських спеціальностей.  Студенти активно цікавились умовами вступу, особливостями навчальних програм, унікальністю і студентоцентрованістю закладу, умовами проживання та навчання. 

Учасниками зустрічі стали майже 40 осіб, які були задоволені наданою можливістю онлайн спілкування. Студенти коледжу мали нагоду задати питання завідувачам кафедр, декану ФІКТ та його заступникам, представнику кафедри комп’ютерних наук та організатору такого заходу, к.т.н., доц. СУГОНЯК Інні та отримати відповіді з “перших вуст” щодо перспектив навчання, працевлаштування та особливостей практичної підготовки здобувачів вищої освіти в Житомирській політехніці.

Дякуємо заступнику директора з навчальної роботи НВПЕТ Назарчук Ользі Миколаївні за надану можливість, відкритість та позитивність. Сподіваємось на подальшу співпрацю та зустріч у стінах Житомирської політехніки!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.