Залучення практиків до викладання дисциплін на ФІКТ

21 вересня Плечистий Д.Д. в рамках проблематики управління проектами провів зустріч з представниками бізнесу, науковцями, студентами закладів вищої освіти, представниками громадських організацій на тему: Цілепокладання та його вплив на бізнес, так і особистий розвиток.

До зустрічі були залучені студенти ФІКТ спеціальності “Інформаційні системи і технології” за ОПП “Системи бізнес-аналітики” та студенти ОПП “Комп’ютерна графіка та розробка ігор” спеціальноісті “Компютерні науки”.

Учасники зустрічі обговорили важливість цілепокладання для успішного управління проектами. Було зазначено, що чітко сформульовані цілі допомагають організувати роботу, розподілити ресурси та контролювати виконання завдань.

Також було обговорено вплив цілепокладання на особистий розвиток. Було зазначено, що чітко сформульовані цілі допомагають нам рухатися вперед, досягати успіхів та реалізовувати свій потенціал.

За підсумками зустрічі учасники отримали корисну інформацію про цілепокладання та його роль у управлінні проектами та особистому розвитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.