Викладачі та студенти ФІКТ ЖДТУ відвідали найбільшу ІТ-конференцію в Україні – iForum 2017

Викладачі та студенти факультету інформаційно-комп’ютерних технологій відвідали найбільшу ІТ-конференція в Україні, яка проходила 25 травня 2017 року у Міжнародному виставковому центрі у м. Києві.

Доповіді були представлені у 7-ми потоках: “Інтернет-бізнес / стартапи”, “Реклама і просування”, “Інтернет-технології”, “Освітні технології майбутнього / інновації”, “Відеоблоги і кіберспорт”, “CRM & Лояльність”, “Домен і крапка”.

Найбільшу цікавість учасників викликали доповіді про DNSSEC та український Net, перспективи IPv6 (потік “Домен і крапка”). Цікавими і корисними були доповіді у секції “Інтернет-технології” про штучний інтелект та blockchain, Enterprise розробку, мікросервіси, вибір технологій для Android. У секції “Освітні технології майбутнього” найбільш цікавими були доповіді від ScrumGuides, Гараж Хаб, SmartMe University.

Формат iForum передбачає не тільки конференцію зі звичними доповідями, але і виставкову зону, де представлені сучасні досягнення у галузі ІТ, проводяться різноманітні активності, відбувається спілкування учасників тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.