Відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Комп’ютерні технології: інновації, проблеми, рішення – 2017»

19 жовтня 2017 року у Житомирському державному технологічному університеті пройшла II Міжнародна науково-технічна конференція «КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ІННОВАЦІЇ, ПРОБЛЕМИ, РІШЕННЯ – 2017». У конференції взяли участь науковці з Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені І. Сікорського, Інституту електродинаміки НАН України, Донбаської державної машинобудівної академії, Житомирського університету ім. І.Франка та інших університетів. На конференції також були представлені матеріали і доповіді від учасників з Болгарії, Польщі та Швеції. Доповіді супроводжувались жвавими дискусіями та обговореннями.

У конференції активну участь взяли члени студентського наукового товариства та науковці факультету інформаційно-комп’ютерних технологій ЖДТУ.

В рамках конференції обговорено питання, що відображають актуальні дослідження сучасних проблем інформаційно-комп’ютерних технологій, математичного моделювання процесів і систем, систем керування та автоматизації, приладобудування, біотехнічних та медичні апаратів, радіотехніки та телекомунікацій, інформаційно-комп’ютерних технологій в освіті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.