Всеукраїнський хакатон “Hack4Good”

Вітаємо студентку групи ПІ-54 Решнівецьку Лідію та ПІ-53 Скобюк Наталію, які вийшли у фінал ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ХАКАТОНУ «HACK FOR GOOD: ЗБІЛЬШЕННЯ КІЛЬКОСТІ ДІВЧАТ В STEM ЧЕРЕЗ IT-ТЕХНОЛОГІЇ». На хакатон було подано заявки від дівчат з 13 міст України та 27 університетів.

За результатами конкурсу наші фіналістки були запрошені на дводенний семінар (21-22 жовтня), який проходив у м. Києві в офісі компанії MacPaw. Програма була дуже насиченою і цікавою. Дівчата працювали з надихаючими менторами, слухали цікаві семінари, почули професійні поради від фахівців ІТ сфери, працювали в команді над платформою «Як залучити більшу кількість дівчат в STEM?», обмінювалися досвідом, побували на екскурсії в “MacPaW Museum” та знайшли нових друзів.

Захід проводилася під гаслом: дівчата в IT – руйнування стереотипів. Метою було довести, що будь-яка людина може не тільки опанувати програмування, а й знайти роботу в сфері ІТ незалежно від статі.

Дякуємо організаторам та спонсорам, які вірять у дівчат та намагаються заохочувати жіночу аудиторію до роботи в галузі IT!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.