1 квітня Житомирська політехніка відзначає День народження факультету інформаційно-комп`ютерних технологій

1 квітня – для всіх це свято гумору, однак для колективу ФІКТ, його студентів, аспірантів та випускників це особливий і святковий день всієї родини – День народження.

Наш Факультет став на рік мудрішим, йому сьогодні виповнилося 43 роки. Є чим похвалитися і є чого досягати. Ми стрімко розвиваємося задля майбутнього наших студентів та України. Завдяки кожному з Вас ми примножуємо свої здобутки та ставимо цілі на майбутнє.

Ми розумні!

Ми талановиті!

Ми спортивні!

Ми дружні та добрі!

Ми сучасні!

Ми просто  –  родина ФІКТ!!!

Кожного року наш факультет відкриває двері для здібної, талановитої молоді, яка хоче отримати ґрунтовні та сучасні знання з інформаційних технологій. Студенти, аспіранти та випускники – це сила факультету, яка з кожним роком зростає. І в цьому заслуга викладачів факультету, які є професіоналами та віддані своїй справі. Велика роль і навчально-допоміжного складу факультету, робота яких є «невидимою» для більшості, однак вагомою та потрібної для створення комфортних умов навчання.

Кафедра інженерії програмного забезпечення:

Кафедра комп’ютерних наук:

Кафедра комп’ютерної інженерії та кібербезпеки:

Кафедра біомедичної інженерії та телекомунікацій:

Хочеться в цей день подякувати Ректорату Житомирської політехніки за постійну підтримку факультету, за покращення матеріально-технічної бази, розуміння та активну участь у житті ФІКТ!

Сьогодні ми не можемо бути разом, однак ми всі разом вболіваємо за ФІКТ! Бажаємо кожному міцного здоров’я, здійснення мрій і задумів!

Хай ФІКТ і надалі процвітає здобутками свого колективу, студентів, випускників на довгі і щасливі роки!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.