Студент ФІКТ – призер Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за спеціальністю «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті»

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті», що відбувався на базі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького (http://icte.mdpu.org.ua/zagalnij-rejting/).

За результатами конкурсу студент Факультету інформаційно-комп’ютерних технологій виборов призове місце.

Третє місце здобув магістр 1-го курсу Лук’янчук Ярослав з науковою роботою «Використання інформаційних технологій у підготовці фахівців з інженерії програмного забезпечення».

Тематика наукової роботи знаходиться в предметно-об’єктному полі наукових досліджень та проектів Факультету інформаційно-комп’ютерних технологій та Наукової школи “Цифрові освітні технології”.

Щиро вітаємо призера та його наукового керівника докт.пед.наук,  доцента, професора кафедри інженерії програмного забезпечення Вакалюк Тетяну Анатоліївну.

Зауважимо, що студенти Житомирської політехніки вперше взяли участь у конкурсі студентських наукових робіт з цього напряму.

Бажаємо подальших наукових звершень та перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.