Викладачі університету взяли участь у XVІI Міжнародній конференції «ICT in Education, Research, and Industrial Applications»

Традиційно, другій рік поспіль працівники університету, зокрема перший проректор Державного університету “Житомирська політехніка” О.В. Олійник, представники Наукової школи “Цифрові освітні технології” (Державний університет “Житомирська політехніка”) Вакалюк Т.А. (докт.пед.наук, професор, професор кафедри інженерії програмного забезпечення), Антонюк Д.С. (канд.пед.наук, доцент, доцент кафедри інженерії програмного забезпечення), Янчук В.М. (канд.тех.наук, доцент кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ім. проф. Б.Б. Самотокіна), а також здобувачі В. Дідківський, О. Візгалов взяли участь у 17 Міжнародній конференції «ICT in Education, Research, and Industrial Applications» в межах роботи окремого семінару з доповіддю: «Використання бізнес-симулятор з елементами машинного навчання для розвитку навичок управління особистими фінансами» (WorkShop CoSinE).

Тематика дослідження пов’язана з тим, що кожен рік знижується відсоток тих, хто отримав хоч якесь навчання з персональних фінансів у шкільному віці.  Для встановлення таких висновків було проведено щорічне традиційне опитування студентів 1 курсу. Внаслідок чого було розроблено бізнес-симулятор з елементами машинного навчання для розвитку навичок управління особистими фінансами. Для перевірки ефективності даного симулятора, було запропоновано різним категоріям населення попрактикуватись в проходженні даного бізнес-симулятора. Також варто зазначити, що модель даного симулятора автори тренували за допомогою підходу Reinforcement Learning. В результаті дослідники скомбінували знання і досвід авторів в різних сферах.

Житомирська політехніка сприяє крос-дисциплінарним дослідженням.

Детально ознайомитись з матеріалами можна за посиланням: https://easychair.org/smart-program/ICTERI-2021/

Детально про конференцію: http://icteri.org/icteri-2021/

Під час доповіді автори представили основні результати дослідження.

Дякуємо організаторам за чудовий та мотивуючий захід. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.